Антон Хекимян, досегашен директор Новини, актуални предавания и спорт“ в бТВ, напуска

...
Антон Хекимян, досегашен директор Новини, актуални предавания и спорт“ в бТВ, напуска
Коментари Харесай

Антон Хекимян напусна bTV

Антон Хекимян, досегашен директор „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в бТВ, напуска медията.

Това оповестиха от bTV Media Group.

Той е решил да продължи кариерата си в друга професионална посока.

" Компанията благодари на Антон Хекимян за професионалния му принос през последните 17 години и регистрира напъните му за превръщането на bTV в една от най-обективните и надеждни медии в България.

В междинния интервал, основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Ралф Бартолaйт ще дава отговор за новинарското наличие, дружно с основния редактор на „ bTV Новините “ Веселина Петракиева, с основния редактор на „ Актуални излъчвания “ Искра Владимирова и с мениджъра уеб наличие & изпълнителен продуцент на редакция “Спорт “ Владислава Лазарова. Като публицист във " Франкфуртер алгемайне цайтунг " в Германия, сътрудник и началник на бюрото в Москва и Лайпциг на Deutsche Presse Agentur (dpa), господин Бартолaйт има отличен предходен опит като политически редактор и задграничен сътрудник.

" bTV постоянно е била извънреден шеф и като медия се стреми към професионализъм съгласно най-високите стандарти ", сподели Антон Хекимян.

Редакционният ръб на CME ще продължи да следи всички новинарски действия на bTV, с цел да подсигурява интегритета и независимостта на bTV Новините. Медията неотложно започва развой по желание на заместител на господин Хекимян за поста шеф отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV ", се споделя още в писмо до медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР